Richtlijnen voor foto's

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je een foto van je huisdier maakt voor je bestelling. Het is belangrijk te weten dat ons bestelproces volledig geautomatiseerd is en dat het jouw verantwoordelijkheid is om de juiste foto te kiezen. Let op de volgende punten wanneer je een foto van je huisdier kiest:

LICHT:

Zorg ervoor dat de foto van het huisdier op een zonnige dag of in een goed verlichte kamer wordt genomen, omdat er bij het afdrukken kleine kleurverschillen kunnen optreden.

DICHTBIJ:

We willen zoveel mogelijk details vastleggen. De beste manier is om een foto van dichtbij van het huisdier te maken terwijl hij zit of staat. Het is belangrijk dat de foto scherp is en niet van tevoren is bewerkt.

VOORBEELD:

Houd er rekening mee dat het gebruik van verschillende weergavetechnologieën en uw individuele weergave-instellingen kan leiden tot vervormingen in het kleurendisplay. De kleuren die op uw display worden weergegeven, kunnen daarom enigszins afwijken van de werkelijke kleur van de producten die op onze productfoto's worden weergegeven. In geval van twijfel raden wij u aan om de productfoto's op een ander display te bekijken of contact met ons op te nemen.